Agenda

Webinar: Fiscale kansen binnen de Werk­kosten­regeling (WKR) – Donderdag 14 november

De werkkostenregeling (WKR) biedt u als werkgever kansen om onbelast iets extra’s aan uw werknemers te geven. Wat zijn de regels, waar moet u op letten en hoe zorgt u ervoor dat u optimaal gebruikmaakt van de WKR? In een gratis webinar op donderdag 14 november delen we praktische tips. Zo weet u hoe u de WKR ook in 2024 zo goed mogelijk inzet. Schrijf u nu in!

Het webinar wordt gepresenteerd door Belastingadviseur Mr. Sebastian van Wijk RB en Ramon van Eijzeren (Consultant bij onze partnerorganisatie Sigma Personeelsdiensten).

De WKR biedt veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het vergoeden van sport­abonnementen, personeels­feesten en de cafetaria­regeling. Het toepassen van de WKR levert voor werkgevers vaak de nodige vragen op, bijvoorbeeld als het gaat om gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen. De vrije ruimte binnen de WKR bedraagt dit jaar 1,92% tot een loonsom van €400.000 en 1,18% over het meerdere. De vrije ruimte is daarmee lager dan voorgaande jaren en dat vraagt om een kritische blik op de administratie.

Door het volgen van ons webinar weet u hoe u discussie voorkomt en de vrije ruimte dit jaar nog optimaal benut. Daarnaast geven we u inzage in de mogelijkheden die software biedt om kritisch te kijken naar alle personeels­kosten en waar binnen uw organisatie optimalisatie­kansen liggen.

Inhoud webinar

  • De WKR in 2024: we vertellen over de laatste ontwikkelingen rondom de WKR en hoe je de regeling toepast in de salaris- en financiële administratie.
  • Kansen en tips: u weet na afloop waarom software belangrijk is om tot een goede inrichting van processen te komen. Ook vertellen we u meer over de verwerking van de WKR in uw administratie en aangifte richting de Belastingdienst.
  • Inzicht en zekerheid met onze WKR-check: tijdens het webinar vertellen we hoe onze WKR-check u inzicht en zekerheid kan bieden.
  • Richt processen optimaal in: op basis van onze informatie kunt u bepalen of u grip hebt op de WKR in uw eigen organisatie en waar mogelijk nog winst te behalen valt. Met onze tips bent u in staat om de vrije ruimte binnen de WKR optimaal te benutten.
  • Vooruitblik op 2025: door het volgen van het webinar weet u wat er mogelijk is binnen de WKR – in 2024 en 2025 – en hoe u de WKR-administratie correct vastlegt. Zo bespaart u op extra kosten en voorkomt u problemen bij een controle van de Belastingdienst.

Bent u 14 november verhinderd om het webinar live te volgen? Schrijf u dan ook in, zodat we u na afloop de opname van het webinar kunnen toesturen.

mr. Sebastian van Wijk RB

010 - 31 38 562

06 - 20 79 51 42

Webinar: Fiscale kansen binnen de Werk­kosten­regeling (WKR)
Hoe maak je optimaal gebruik van de WKR?
Webinar | 14 nov. 2024
Webinar: fiscale kansen binnen de Werk­kosten­regeling (WKR)
Gratis webinar vol praktische tips!
Bedankt!
Uw inschrijving betekenen veel voor ons.
Don't miss out on the latest Industry news
You are Subscribed!